مشاوره حقوقی رایگان - برداشت از حساب زوج

سلام، خسته نباشید. من حدودا 10 ماه هست که عقد کردم. رابطه خوبی نداریم. بعد از چند وقت متوجه شدم، کارت بانکی ام را خانومم برداشته و مبلغ 15 میلیون تومان بدون حضور من در بانکی که آشنا داشتن، برداشت کرده. به عنوان حق شیر. ولی الان من جدا شدم و قرار شد پول بنده را پس بدهند. ولی الان زدن زیرش و پول را نمی دهند. خواستم ببینم میتونم از طریق دادگاه اقدام کنم؟ من به یک وکیل هم نیاز دارم. لطف کنید، راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

برداشت از حساب زوج توسط زوجه برداشت از حساب همسر برداشت از حساب بدون اجازه مطالبه وجه از زوجه وکیل