مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

سلام، خسته نباشید.

لطفا نحوه تقسیم ارث را در صورتی که فقط یکی از وراث خواهان تقسیم اموال باشد و اموال در حاضر در اختیار یکی دیگر از وراث باشد را توضیح دهید؟ چگونه دادگاه حکم خواهد داد؟ آیا قاضی حکم فروشی فقط سهم الارث وارث خواهان ارثیه را خواهد داد؟ یا دستور فروش برای کل سهم ها می دهد؟
و اگر فقط دستور فروش سهم وارث را بدهد، چگونه میتواند برای مثال فقط یک دانگ خانه را به فروش بگذارد؟

با تشکر.

پاسخ ها :

تقسیم ارث بدون رضایت وراث تقسیم ارث بدون حضور وراث تقسیم ارث انحصار وراثت سهم الارث فروش ملک ارثی ارث قوانین ارث