مشاوره حقوقی رایگان - جداکردن یارانه قبل از طلاق

باسلام. من و شوهرم میخواهیم توافقی از هم جدا بشیم. کارهایش رو کردیم. باید بریم مشاوره. بنده دو ماه خونه مادرم هستم و پدر ندارم. تو خرجم موندم. میتونم یارانه ام رو ازش جدا کنم یا نه؟ باید چیکار کنم؟
جهیزیه ام رو میتونم ازش بگیرم؟ دادگاه به من میده یا نه؟ چون خودش راضی نیست و نمیده. باید چکار کنم که ازش بگیرم؟

پاسخ ها :

جدا کردن یارانه قبل از طلاق استرداد جهیزیه توسط زوجه قوانین استرداد جهیزیه استرداد جهیزیه جدا کردن یارانه جهیزیه یارانه