مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه دیه دست راست با پلاتین سال 99

سلام و خسته نباشید ، میخواستم مبلغ دیه با توجه به جراحات زیر در سال 99 ماه حرام رو لطف کنید.
1- سیاه شدگی وسیع و تورم بازوی راست 2- آسیب نسج نرم شانه و مچ دست چپ 3- ساییدگی ثلث فوقانی خارج بازوی راست دیه (حارصه) 4-جراحت (متلاحمه) آرنج راست 5- شکستگی ثلث فوقانی استخوان زنداعلی دست راست 6- خردشدگی ثلث فوقانی استخوان زند اسفل دست راست 7- خردشدگی ثلث تحتانی استخوان بازوی راست که تحت عمل جراحی شکستگیهای مذکور بوسیله پیچ و پلاک ثابت شده است

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

این آسیبها باید توسط پزشکی قانونی مشخصا بررسی و درصد دیه تعیین شود تا سپس دیه محاسبه گردد