مشاوره حقوقی رایگان - لطفا این دیه را محاسبه میفرمایید

1. خراشیدگی (حارصه) آرنج چپ
2. ساییدگی (در حد حارصه) شانه راست با ارزش نیم درصد دیه کامل
3. کبودی سمت راست گردن و سمت چپ پایین قفسه سینه که در اثر اصابت با جسم سخت در طی 2 تا 3 روز اخیر حادث گردیده مشهود می باشد.

پاسخ ها :

دیه خراشیدگی آرنج چپ دیه ساییدگی شانه راست دیه کبودی سمت راست گردن دیه کبودی سمت چپ پایین قفسه سینه دیه حارصه محاسبه دیه دیه