مشاوره حقوقی رایگان - عدم همکاری یکی از ورثه

با سلام. بعد از فوت پدرم تمام ورثه که 8 نفر می‌باشند به استثنای خواهرم، توافق کردیم که به مادرم وکالت تام دهیم برای انجام امور اداری و کاری. ولی خواهرم مخالفت کرد و به تحریک شوهرش بنای ناسازگاری و عدم همکاری را گذاشت. آیا دادگاه می‌تواند خواهرم را موظف به همکاری با بقیه ورثه نماید و ما چگونه می‌توانیم این مشکل را حل کنیم؟

پاسخ ها :

عدم همکاری یکی از ورثه برای وکالت دادن به مادر وکالت تام الاختیار به مادر عدم موافقت یکی از ورثه ارثیه پدری ارث وکالت تام ورثه