مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص رابطه نامشروع مرد

سلام. من عقد هستم. بعد از يک سال متوجه شدم همسرم دختراي زيادي در زندگيش بودن و ميخوام بدونم رابطه ي نامشروعي داشته يا نه؟ آيا پزشك قانون بدون شكايت معاينه ميكنن؟ امكان تشخيص اين كه قبلا رابطه جنسي داشته يا نه هست؟

پاسخ ها :

تشخیص رابطه نامشروع مرد در پزشکی قانونی تشخیص رابطه نامشروع مرد رابطه نامشروع مرد تشخیص رابطه جنسی همسر تشخیص رابطه جنسی رابطه جنسی پزشکی قانونی