مشاوره حقوقی رایگان - حجر متوفی

با سلام خسته نباشید وکلای محترم
پدر من 5 سال پیش فوت کرده و حالا یه نفر پیدا شده که ادعا میکنه 30سال قبل خانه مارو از پدرم خریده و برای اثباتش یک مبایعه نامه داره که اثر انگشت پدر بنده زیرش هست (در صورت تایید صحت اثر انگشت) اما پدر من از زمان بچگیش مشکل مغزی داشته و همینطور تشنج ... و بخاطر همین موضوع هم سال 55 معاف از سربازی شده... ما برای اثبات حجر پدرم مدارک پزشکی نداریم اما تمام محل شاهد هستند آیا با استناد به این معافیت سربازی پدرم به اضافه استشهادیه محلی میتونیم ثابت کنیم که پدرم محجور بوده؟ و یه سوال دیگه بنظرتون مدارک پزشکی پدرم که قبل انقلاب معاف شده آیا در نظام وظیفه موجود میباشد؟ ممنون میشم جواب بدید

پاسخ ها :

هوشنگ  مقدم

هوشنگ مقدم :

استان :

سلام ،اثر انگشت در خواب ،مستی ،بیهوشی و خواب قابل اخذ هست وچون سند عادی هست قابل انکار ضمن اینکه وی محجوری بوده پس میتوان دادخواست ابطال قرارداد ابرازی از سوی مدعی را از دادگاه خواست