مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغيه

با سلام من پارسال با يک موتور سوار تصادف كردم كه موتور سوار با اورژانس منتقل شد ماشينه منم رفت پاركينگ. مقصر من شدم كلانتري تشكيل پرونده داديم موتوري رضايت داد كه ماشينم در بياد و از بيمه خسارت بگيره من دادگاه رفتم تمام مدارك تاييديه بيمه همرو دادم و ماشينمو در اوردم . الان ابلاغيه اومده در خصوص شكايت شما عليه و شكايت موتوري عليه شما در وقت مقرر جهت رسيدگي . اين چي هست مشكلي براي من پيش مياد من كه بيمه داشتم

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

احتمالا در خصوص خسارات و موارد دیگری که در تعهد بیمه نبوده شکایت شده باشد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

خیر فقط یک نفر ضامن با خود به همراه داشته باشید