مشاوره حقوقی رایگان - دزدیدن مدارک ماشین و اخاذی

سلام خسته نباشید یک شخصی سوار ماشین بنده شدن و مدارک من رو دزدیدن و توسط یک شخص دیگری با هویت جعلی با من تماس گرفتن و از من برای پس دادن مدارک پول درخواست کردن ممنون میشم اگه راهنمایی کنید من چیکار کنم ؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

اگر هویت ایشان مشخص است میتوانید شکایت سرقت کنید و اگر مشخص نیست با اعلام مفقودی تقاضای المثنی بدهید