مشاوره حقوقی رایگان - سهام عدالت عمه متوفی

باسلام. من یه عمه داشتم که فوت کردند و بچه و وراثی ندارند. کلا ازدواج نکردن و پیش برادرش که پدر من بود زندگی میکرد پدرم هم فوت کرده حالا میخوام بدونم تکلیف سهام عدالت عمه ما چی میشه باید چکار کنیم

پاسخ ها :

یک وکیل

پدر شما احدی از وراث عمه می‌باشند وسهم الارث به ایشون تعلق می‌گرفته که علی الطریق الارث به شما منتقل شده بعد از تشریفات قانونی سهم خورد را پیگیری ومطالبه کنید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

باتوجه به اینکه ورثه ای جز شما نیست ، نسبت به انحصار ورثه ودریافت سهام اقدام کنید