مشاوره حقوقی رایگان - ضامن وام ودیعه

سلام ببخشید دو تا سوال داشتم
همسر حقوق ثابت نداره فقط یک بچه داریم و 6 سال هست ازدواج کردیم
اما خونه مادر شوهرم زندگی میکنیم به خاطر نداشتن پول پیش کافی
پیگیری درخواست رو زدم دیدم نوشته حائز شرایط
اما پیامکی برامون نیومده. ایا به ما هم تعلق میگیره?
و اینکه ضامن جواز کسب یا چک و سفته قبول میکنن واسه ضمانت? ضامن دیگه ای نداریم. برای 30 میلیون وام ودیعه و بازپرداخت 30 ماهه
میخوام مطمئن شم قبول میکنن ضامن رو و تعلق میگیره بعد برم قرارداد ببندم

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

سوالات شما در چه خصوصی است ؟ چه وامی ؟ مشخص نکرده اید