مشاوره حقوقی رایگان - سرقت و اعاده حیثیت

سلام
قطعه ی از آسانسور آپارتمان ما به سرقت رفته همگی همسایه ها به مدیر ساختمان مشکوک هستند چون چند وقتی هست که با همه اهالی به مشکل خوردن.
1. آیا ایشون در صورت اثبات نشدن می توانند اعاده حیثیت کنند
2.چگونه به صورت قانونی میتوان این فرد را از مدیریت خلع کرد
ممنون از شما

پاسخ ها :

مهدي  كارگردوست حقيقي

مهدي كارگردوست حقيقي :

سلام
1- اگر منظورتان این است که در صورت شکایت از ایشان و اثبات نشدن جرم در دادگاه ، می توانند شکایت کنند ،بله می توانند به عنوان تهمت و افترا از شما شکایت کنند اما معمولاً شما محکوم نمی شوید چون غالباً در این موارد ،سوء نیت شما احراز نمی شود.
2-مدیر ساختمان با رأی اکثریت مالکین انتخاب می شود بنابراین می توان با رأی اکثریت مالکین هم وی را خلع کرد.باید جلسه ای با حضور مالکین تشکیل و موضوع خلع مدیر ساختمان مطرح گردد و اگر اکثریت مالکین به برکناری وی رأی مثبت دادند صورتجلسه تنظیم و امضاء شود. اگر مدیر ساختمان در جلسه حضور نداشت یک نسخه از صورتجلسه به وی ابلاغ شود .لیکن باید در همان جلسه مدیر دیگری انتخاب شود و نیاز به اقدام قانونی دیگری نیست.
موفق باشید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

1ـمی تواند شکایت افترا کند.
2ـ در جلسه ای با حضور اکثریت مالکین مدیر ساختمان برکنار شده و مدیر دیگری تعیین و به مدیر سابق اطلاع بدهید