مشاوره حقوقی رایگان - خارج کردن از تحت تکفل

سلام. من مرد هستم و 4 سال هست که از همسرم جدا شدم و حضانت تنها فرزندم که پسر هست هم به خانم دادم. آیا لزومی دارد که کفالت خود را در بیمه از ایشان قطع کنم و دفترچه بیمه نزد این دو نفر را باطل کنم؟
در صورتی که این کار را نکنم، در زمان بازنشستگی برایم مشکل یا جریمه ای پیش می آید؟

پاسخ ها :

خارج کردن همسر از تحت تکفل بیمه بعد از طلاق عدم قطع بیمه همسر بعد از طلاق خارج کردن از تحت تکفل فرزند تحت تکفل بیمه پدر در صورت انتقال حضانت تحت تکفل بیمه حضانت بیمه