مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله خودرو

سلام. من چند وقت پیش خودرویی داشتم که در تعمیرگاه بود. فردی اومد و گفت خودروی شما با خودروی من سر به سر. من هم چون هزینه تعمیر خودروی خودم رو نداشتم اون خودرو رو قبول کردم. هر چند از ام وی ام اومد رسید به پراید اونم از مدل 85 به مدل 78. یه قولنامه دستی با یک شاهد هم نوشتیم و قید کردیم موردهای معامله به هیچ دلیلی قابل استرداد و فسخ نیست، بعد دو ماه طرف اومده میگه ماشینت خیلی خرج تعمیرش زیاد شده و برای من نمیصرفه، یا ماشین ها رو برگردونیم یا 5 میلیون بده. قولنامه هم در یک نسخه بوده که اونم از تو مغازه تعمیرگاه به سرقت برده و میگه کدوم قولنامه، ما چیزی نداریم. حالا من چیکار کنم؟ میگه ماشین رو توقیف میکنم.

پاسخ ها :

مقداد علیپور

مقداد علیپور :

سلام، با توجه به اینکه قولنامه یا فروشنامه ای ندارید به مشکل بر میخورید،