مشاوره حقوقی رایگان - سرقت

سلام بنده به جرم سرقت دستگیر شدم و اموالی را از خانه ما بردن که وسایل مال خودم هست و یک شاکی پیدا شد که وسایلها رو از اداره آگاهی برده گفته مال من هست و مامور آگاهی هم با من خصومت داشت و بعد 8 ماه برائت شدم و رای اومده که باید وسایلهارو توسط اجرای احکام به من بدن الان من میتونم از شاکی که وسایل من رو برده شکایت کنم ؟

پاسخ ها :

مرتضی جمالوند

جناب آقای مرتضی جمالوند :

با سلام و وقت بخیر؛
امکان ترشح وجود دارد از ایشان و هم از مامور آگاهی در صورت وجود ادله ی اثبات امکان طرح شکایت وجود دارد

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام از طریق اجرای احکام میتوانید اموال خود را از شاکی خود پس بگیرید و همچنین می توانید تحت عنوان افترا علیه وی شکایت نمایید