مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی نیروهای مسلح

ببخشید من بعد از یک سال خدمت دچار بیماری روحی شدم و در اواسط خدمت زیر نظر پزشک بودم درمان نشدم بعد از چند ماه من رو معاف کردن پس از چند سری کمیسیون. سابقه بستری ندارم. و الان بیماریم شدیدتر شده و دکتر برای من بستری اورژانسی رو داده. آیا با این وضع بیماری که دارم و معافیتی که بهم دادم گرچه من تو یک سال اول خدمتم سالم اعزام شدم و هیچ مشکلی نداشتم. آیا پس از بستری شدنم پرونده من را قبول دارن که بیماریم عود کرده و بهم بیمه بازنشستگی نیروهای مسلح تعلق میگیرد. در ضمن 874 روز سابقه خدمت در نیروهای مسلح هم دارم. باتشکر در ضمن سرباز وظیفه بودم

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام. اگر کمسیون پزشکی موارد را تعیین و شما را معاف دائم اهلام کنند بازنشستگی تعلق خواهد گرفت