مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه ادای توضیح

باسلام. ابلاغیه ای برایم اومده. نام فرد نوشته. عنوان : ادای توضیح به عنوان مطلع. در صورت عدم حضور جلب و در ضمن نوشته، شما حق اخذ وکیل نیز دارید. یعنی چی؟

پاسخ ها :

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام کاملا مشخصه گفتن بیایید شعبه راجع ب موضوهی شما بعنوان مطلع معرفی شدید برید توضیح بدید

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

کسی شکایتی علیه دیگری دارد و شما را بعنوان مطلع و شاهد قضیه معرفی کرده و داسرا از شما خپاسته در جهت کشف حقیقت اطلاعاتتون رو اعلام کنید