مشاوره حقوقی رایگان - سفته ضمانت مهریه

با سلام و احترام.
خلاصه عرض کنم، من و همسرم توافق کردیم که بنده از ایشان یک سفته سفید امضا تقریبا معادل مقدار مهریه ایشان داشته باشم. (در واقع مانعی جهت اجرا گذاشتن مهریه از طرف ایشان) آیا این سفته معتبر است؟

1- در زمان اجرا گذاشتن سفته، می توانم بگویم طبق توافق شفاهی در این خصوص از ایشان سفته گرفتم؟ یا اینکه سفته گرفتن از هر کسی دلیل خاصی می خواهد که باید ارایه شود؟
2- داخل سفته حتما باید عنوان شود بابت چه چیزی بوده است؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

وقتی مهریه است چه نیازی به سفته دارد عاقلانه نیست میشود دو تا مهریه