مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام علیکم. خواهری دارم کمی شیرین عقل است. شوهرش هم شیرین عقل است. به خاطر دزدی زندان هست. 6 ماه گذشته و 6 ماه از محکومیتش باقی مونده. از خانواده همسرش به خاطر آزار، قذف، پنهان کردن بچه ها و ضبط مدارک همسر و بچه هایش شکایت کردیم. دادگاه بی توجه فقط گفت بچه هایش را میتونه بگیره. دوباره اذیتش میکنن و هیچ گونه نفقه بهش نمیدن. خواهرم کل این ده سال خونه مادرش زندگی میکنه و اطرافیان خرجش میدن. ولی باز هم اون ها اذیتش میکنن. ما چکار میتونیم بکنیم برای نفقه و طلاق؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،دادخواست مطالبه نفقه تقدیم کنید،ضمنادرصورت نیازبه توضیحات بیشترویادرخواست بررسی مدارک لطفاتماس بگیرید.