مشاوره حقوقی رایگان - تعمیرات گرفتگی لوله در آپارتمان

باسلام و احترام. اگر از کف شور آشپزخانه طبقه همکف که به لوله مشترک کل متصل است، به علت گرفتگی، آب بیرون بزند، هزینه باز کردن آن با کیست؟ لازم به ذکر است که آب در لوله مشترک به طرف پایین ساختمان گرفته باشد. ممنون

پاسخ ها :

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

اگر گرفتگی درلوله قسمت مشاعات ساختمان گرفته ومتاسفانه ازواحدشما بیرون میریزد هزینه آن مربوط به کل ساختمان هست همچنین اگرگرفتگی درلوله اصلی مورداستفاده همه واحدها باشد با هم هزینه آن برای همه هست گرفتگی لوله های تخصیصی واحدشما هزینه اش باشماست