مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست اصلاح رای داور

سلام
در قرارداد مشارکت در ساخت طرفین متعهد شدند در صورت انجام ندادن تعهدات روزی هشتاد هزار تومان جریمه بدهند و بنگاه دار به عنوان داور منصوب شده.
حال با رای داور طرف اول (مالک) به دلیل عدم انجام تعهد به پرداخت جریمه محکوم شده .
مهلت اعتراض تمام شده و اعسار هم توسط دادگاه رد شد.
یه نکته هست که رعایت نشده طرف اول قرارداد ( سه نفر هستن و دو نفر دارای یک و نیم دانگ و یک نفر سه دانگ ) که دو نفر اول تعهد خود را انجام داده و طرفی که دارای سه دانگ از ملک بوده محکوم شده ولی به جای چهل هزار به پرداخت هشتاد هزار محکوم شده و به نظر داور اشتباه کرده.
حال داور میتواند رای خود را پس بگیرد؟
یا مالک میتواند دادخواستی بدهد برای اصلاح رای؟ (‌در حالی که مهلت اعتراض فقط برای رد اعسار باقی است.)

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

رای داوری اگر در مهلت باشد رأسا توسط داور قابل اصلاح هست .و تسلیم رای اصلی بدون رای اصلاحی ممنوع است.اگر مهلت داوری تمام شده باشد باید دادخواست ابطال رای داوری را داد