مشاوره حقوقی رایگان - انگشت نگاری و سوء پیشینه

سلام، من حدود 4 سال پیش به جرم قاچاق البسه به پرداخت 43 میلیون تومان در حق صندوق دولت محکوم شدم. در تجدید نظر خواهی هم حکم تایید شد. اون موقع سند خونمون رو وثیقه گذاشتم. الان رفتم جریمه رو پرداخت کنم از تعزیرات گفتن باید بری برای انگشت نگاری. من 25 سالمه. خودم هم ارشد امور گمرکی هستم. آیا این انگشت نگاری برای من سوء پیشینه حساب می شود؟ فردا برای استخدام دولتی به مشکل برمیخورم؟ اگر نرم انگشت نگاری واسم مشکلی پیش میاد؟ خواهشا راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

عسگر  رشيدي‌ اقدم‌

عسگر رشيدي‌ اقدم‌ :

سلام معمولا سابقه موثراشخاص درسندسجلی ثبت میشه .ضمنااگه زندان نرفتین وسابقه حبس نداشته باشین براتون سابقه موثرحساب نمیشه