مشاوره حقوقی رایگان - نحوه مزاید ملک مشاع غیر قابل افراز

سلام، آیا مزایده به شکل حضوری است و قیمت ها علنی می باشد؟ می توان قیمتها را تغییر داد یا اینکه فقط حق دادن یک ‌پیشنهاد به شکل مکتوب می باشد؟ ممنون و سپاسگزارم‌

پاسخ ها :

رضا  رجبي

جناب آقای رضا رجبي :

درود
مزایده بصورت مکتوب و در پاکت درب بسته باید تحویل اجرای احکام گردد و در ساعت مقرر در متن آگهی مزایده ، با حضور نماینده دادستان و اجرای احکام و... پاکت پیشنهادات باز میشود و بالاترین پیشنهاد ، برنده مزایده است