مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای صادر شده

با سلام، از بنده در خصوص نشر اکاذیب شکایت شده بود. بازپرس منع تعقیب صادر نمود. شاکی اعتراض داد. پرونده به کیفری 2 ارسال شد. اکنون در سامانه ثنا رای دادگاه اعلام نشده. اما فقط برای شاکی ابلاغیه ارسال گردیده است. برای من ابلاغیه صادر نشده است. آیا عدم اعلام رای صادر شده و عدم ارسال ابلاغیه برای من بدین معنی است که اعتراض شاکی وارد و پرونده به بازپرسی برای ادامه کار ارجاع گردیده است؟
با تشکر از زحمات وکلای ارجمند.

پاسخ ها :

مسلم بنیادی

جناب آقای مسلم بنیادی :

باید به شعبه مربوطه مراجعه‌کنید. ممکن هست که دادگاه کیفری 2 نواقصی در روند تحقیقات مشاهده کرده و دستور تکمیل تحقیقات دادا یا با قرار رفع نقص پرونده رو به شعبه بازپرسی اعاده کرده باشند .
در صورت نقض قرار منع تعقیب یک نسخه به شما ابلاغ میشود

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام اگر اعتراض شاکی مورد قبول دادگاه قرار بگیرد قطعا برای شما مجددا وقت رسیدگی ابلاغ میشود