مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی

با سلام، من بیمه تامین اجتماعی هستم. 54 ساله هستم و در شرکت خصوصی مشغول کار هستم. شهریور ماه سابقه کارم بیست سال تمام می شود. ولی شش ماه آینده 55 سالم تمام می شود. سوالم اینه که اگر بعد از شهریور درخواست بازنشستگی بدهم از لحاظ حقوق با شش ماه دیگه که 55 سالم تمام می شود فرق می کند؟ یا این که از نظر حقوقی الان بازنشسته بشم چقدر میگیرم؟ اگه 55 سالم تموم بشه با بیست سال سابقه بازنشسته بشم، چقدر حقوق میگیرم؟ ممنون.

پاسخ ها :

حسن  باقري نژادبنام

جناب آقای حسن باقري نژادبنام :

سلام قطعا در میزان دریافتی شما تأثیر خواهد داشت البته که دریافتی مستمری بستگی به میزان دریافت حقوق و حق پرداخت بیمه می باشد که برای افراد با موقعیت کاری مختلف است