مشاوره حقوقی رایگان - رد شدن اعسار در تجدید نظر

با سلام، بنده چکی 2 سال پیش به مبلغ 65 میلیون تومان از شخصی گرفتم. بعد از 3 ماه به روز برگشت زدم و شکایت کردم. قاضی حکم داد که باید چک پرداخت شود. طرف اعسار زد و اعسارش رد شد. بعد تجدید نظر زد که تجدید نظر هم رد شد. حکم قطعی داد چهار روز پیش، بعد از چهار روز دوباره دادخواست اعسار محکوم به داده طرف. الان چی میشه اعسار قبول میشه یا من برم برای اجرائیه؟ حکمم قطعی بوده، چطور میتونه باز اعسار بزنه؟ ممنون میشم راهنمایی کنین.

پاسخ ها :

عبدالحسين  فتح آبادي

عبدالحسين فتح آبادي :

سلام
شما اجراییه بگیرید. پرونده اعسار مستقل از پرونده شما رسیدگی خواهد شد

مسعود سلطانی

جناب آقای مسعود سلطانی :

دادخواست اعسار رو به دفعات‌ میشه داد
مهم‌ اینه که علت رد شدن‌ اعسار چی بوده
شما می تونید نسبت به دریافت برگ‌ جلب اقدام‌ کنید چون‌ امتیاز منع جلب صرفا برای یک دفعه‌ ست