مشاوره حقوقی رایگان - جابجایی درون سازمانی

سلام
من کارمند رسمی دانشگاه هستم و با 24 سال سابقه خدمت و مدرک فوق لیسانس، درخواست جابجایی درون سازمانی را دارم ولی رئیس بخش موافقت نمی کند. آیا راه حل قانونی ای برای این کار وجود دارد؟

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام خیر مگر از مقامات مافوق یا وزیر علوم امریه دریافت کنید

محمد حسن  عليزادگان مقدم

محمد حسن عليزادگان مقدم :

استان :

اداری و استخدامی > آیین نامه اجرایی تبصره ( 2 ) ماده (21 ) و ماده (121) قانون مدیریت خدمات کشوری > متن آیین نامه
ماده 1 - انتقال با صدور حکم با ابلاغ ر‌سمی از سوی دستگاه مبدا صورت می گیرد .
تبصره 1- انتقال کارمندان مازاد بر نیاز در سطح یک شهرستان با توافق دستگاههای مبدا و مقصد بلامانع است . تشخیص مازاد بودن کارمند بعهده کارگروههای تحول اداری دستگاهها خواهد بود .
تبصره 2- انتقال کارمندان رسمی یا پیمانی مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری که در این آیین نامه قانون نامیده می شود ، به دستگاههای دولتی مستثنی شده در ماده ( 171 ) قانون منوط به پیش بینی موضوع در مقررات استخدامی مورد عمل دستگاه مقصد خواهد بود .
تبصره 3- انتقال کارمندان رسمی یا پیمانی دستگاههای اجرایی مستثنی شده در ماده ( 171 ) قانون و همچنین انتقال اعضای هیئت علمی رسمی یا پیمانی و قضات به دستگاههای مشمول قانون در صورت وجود جواز انتقال در مقررات استخدامی مورد عمل آنان بلامانع است .