مشاوره حقوقی رایگان - نگارش حکم کارگزینی بند ش و ص فرهنگیان جانباز اعاده به خدمت

احتراما سال 93 با سنوات 26 و نیم در اموزش و پرورش بازنشسته ی پیش از موعد شدم. مدرک تحصیلی کاردانی دارم. با حکم دیوان کارهای اعاده به خدمتم انجام شده. کارهای اداری و گزینش در بهمن 98 داشت انجام میشد که با اومدن بیماری کرونا و ... با تاخیر جواب نامه ها و گزینش در اردیبهشت 99 بالا خره انجام شد و حکم شروع به کار اینجانب در 28 اردیبهشت زده شد. منتهی دو بند تفاوت بند ی تبصره 12 ق ب سال 98 و تفاوت جزع 1 الف تبصره12 ق ب سال 98 رادر در حکم اینجانب اعمال نکردند. با توجه به اینکه من کارهای اداریم در سال 98 انجام میشده و جانبازان هم که بازنشسته ی پیش از موعد بودند نوعی حالت اشتغال براشون در نظر گرفتند. یا در کل اجرای این دو بند شامل جانبازان فرهنگی که اعاده به کار شدن میشه یا نه ؟ ممنون. استان فارس

پاسخ ها :

یک وکیل

بیشتر امور اداری وپیگیری اداری است تا سوال حقوقی از طریق امور حقوقی اداره آموزش پرورش پیگیری وطرح سوال بفرمایید