مشاوره حقوقی رایگان - نشست خانه

سلام. ما یک خانه چهل ساله که از نظر ظاهری بسیار تمیز و عالی بود را اجاره کردیم. متاسفانه به دلیل گودبرداری خانه بغل، خانه نشست کرده و ترک های زیادی خورده و به مرور دارد بیشتر می شود. ساختمان بغل می گوید نیلینگ انجام داده و مشکلی متوجه آن ها نیست. ما الان خانه را ترک کردیم و به صاحبخانه اطلاع دادیم. سوال اول هزینه جا به جایی ما بر عهده صاحبخانه است؟ می توانیم فسخ کنیم و صاحبخانه باید به ما خسارت بدهد؟ دیگر اینکه اگر نشست ساختمان منجر به خسارت اموال ما بشود هزینه آن را باید چه کسی تامین کند؟

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.در صورت اثبات ورود خسارت احتمالی می توانید جلوی ادامه کار را بگیرید.در صورت تمایل به اخذ راهنمایی بیشتر می توانید تماس بگیرید.09128889189

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

تامین دلیل با جلب نظر کارشناس گرفته و دادخواست مطالبه خسارت دهید