مشاوره حقوقی رایگان - معافیت پزشکی اعصاب و روان در کمیسیون سپاه

باسلام، خسته نباشید، بنده سال 98 سرباز اموزشی پادگان سپاه اباده شیراز شدم، 4 روز بودم که رفتم بهداری و درخواست کمیسیون کردم مشکل بنده اعصاب و روان هست و معاف از رزم هستم، بهداری نامه داد برای سپاه محمد که بروم کمیسیون تهران، تا الان بنده مراجعه نکردم چون تحت درمان پزشک بودم و چند وقت هم بستری بودم، از طرفی میترسم مراجعه کنم بگن بعد از 1 سال اومدم و کارم به دادسرا بکشه، حالا چون مشکلم اعصاب و روان هست و پرونده دارم از این بابت نگران نیستم، نگران این هستم که تمام سربازانی که مراجعه برای کمیسیون برای معافی در سپاه کردند، سپاه بی رحمانه رد میکنه و به گفته خودشان سرباز کم هست معاف خیلی خیلی سخت در سپاه انجام میشه، اگر معاف از رزم بودن همان معاف از رزم باقی می مانند و باید خدمت کنند، مشکل بنده این است که من میترسم مراجعه کنم و من را رد کنند و بگن باید بروم خدمت و من اصلا شرایطشو ندارم، میخواستم بدونم اگه اصلا مراجعه نکنم و بیخیال بشوم و قصد خروج از کشور راهم ندارم و کار دولتی هم نمیخواهم، مشکلی برایم پیش نمیاید؟؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید، سپاس

پاسخ ها :

معافیت اعصاب و روان سربازی معافیت پزشکی اعصاب و روان معافیت سربازی سربازی