مشاوره حقوقی رایگان - در مورد بیمه بیکاری کرونا

سلام خسته نباشید .. بنده از اسفند 98 تا الان بیکار بودم .. در ضمن حدود 12سال سابقه بیمه دارم .. تا الان هیچ گونه مقرری از بیمه بیکاری دریافت نکردم .. به اشتباه انصراف از بیمه بیکاری را زدم .. هرکاری هم میکنم ویرایش نمیتونم بکنم که ثبت نام کنم .. راهی هست برای ثبت نام ایا؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید ... چون جدیدا فراخوان زدن انگار برای جاماندگان از بیمه بیکاری کرونا

پاسخ ها :

حسن  باقري نژادبنام

جناب آقای حسن باقري نژادبنام :

به کافی نت ها مراجعه کنید دوباره ثبت نام‌می کنن البته تعداد افراد در نوبت بسیار زیاد ست بعلت کرونا و شیوع بیکاری