مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد همکاری دستی

با سلام. با تعدادی برای راه اندازی کسب و کار قرارداد همکاری بستیم و شرط کردیم هرکس تا زمان تعیین شده در قرارداد از کار خارج شود باید به اندازه تعیین شده در قرارداد غرامت بپردازد و در دفترخانه اسناد رسمی از یکدیگر تأییدیه امضا گرفتیم. پس از مدتی یکی از افراد از کار خارج شد. آیا برگه امضا شده ارزش قضایی دارد و می‌توان با استناد به آن غرامت را دریافت کرد؟ درصورت مراجعه به مقام قضایی به نتیجه خواهیم رسید؟ با تشکر

پاسخ ها :

خسارت در قراردادهمکاری دستی خسارت در قرارداد قرارداد همکاری دستی قرارداد خسارت