مشاوره حقوقی رایگان - مجهول المکان

سلام من در سامانه ثنا ثبت نام کردم مقداری پول مقروضم شاکی میگه تو شکایت مجهول المکان زده قاضیم حکم جلبو داده همچین چیزی امکان پذیره؟

پاسخ ها :

مسلم بنیادی

جناب آقای مسلم بنیادی :

سلام اگر کد ملی شما در پرونده ثبت نشده باشد امکانش وجود دارد

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

اگر شاکی کد ملی شما را نداشته باشد میتواند حکم جلب غیابی بگیرد و البته پس از جلب میتوانید واخواهی دهید و آزاد شوید تا مجدد دادگاه رسیدگی کند