درباره دادراه پایگاه دانش مقالات حقوقی نکات حقوقی

مشاوره حقوقی رایگان - سفته

مادرم سال98 با یکی از دوستام کلامی معامله کرد 100میلیون بابت 3دونگ خانه ی دوستم پرداخت کند.بدون نوشتن قراردادی خردخرد براش پول میزد.طی دوسال خانوادم و کسانی که باهاشون مراوده مالی داشتیم براش حدودا400 میلیون زدن.(اول گفته بود قیمت کل خونش 270 میلیون است و بعد گفت شده 480میلیون).سال1400 مادرم فوت کرد.من سال1402 از دوستم بنام خودم یک میلیارد و پانصد سفته گرفتم.(تاریخ سررسید تیر1403) این شخص خودش گویا مالی نداره انگار خونش دروغ بوده ولی برام یه عکس ابلاغیه بدون شماره و مهر فرستاده که خونش رو 2ماه قبل تاریخ سررسید فروخته.و ابلاغیه دادگاه ارث پدربزرگشم که سهم میبرد و برای 1402 بود دارم.نمیدونم سهمشو گرفته یا نه و دادگاهش به چه صورت پیش رفته.الان باتوجه به اینکه چندماه از سررسید گذشته میخوام واخواست و دادخواست و خسارات هزینه دادرسی و تاخیرتادیه و تامین خواسته بدم.1_مدارک پرینت حساب مادر و پدرمم که کمتر از مبلغ سفته براش واریز کردیمم به دادخواستم پیوست کنم؟همون اولش ارائه بدم یا بضررمه فقط سفته ها رو بدم؟ 2_میشه برای واخواست و هزینه دادرسی و تامین خواسته درخواست اعسار از هزینه دادرسی بدم؟هزینه تامین خواسته و واخواست جداست یا پرداخت یکیش کافیه؟اگر هزینه واخواست رو پرداخت کنم برای مراحل بعدیش میتونم درخواست اعسار بدم؟چقدر بهم مهلت میدن هزینه رو پرداخت کنم؟(شاغل نیستم مستمری بگیر تامین اجتماعی هستم)3_شخص بدهکار ساکن کرج و در سفته محل پرداخت تهران نوشته شده و من ساکن یکی از شهرستانای استان تهران (ورامین)هستم؛راهی داره دادگاه ورامین برگزاربشه؟

پاسخ ها

اسناد و مدارکی که در متن پرسش به آنها اشاره شده است، می‌بایستی مورد تدقیق قرار گیرند تا کم و کیف قضیه روشن و متعاقباً، راهکارِ گره‌گشا ارائه گردد.
صالح دادگاه صالح برای رسیدگی دادگاه محل اقامتگاه خوانده است بله می‌توانید برای هزینه دادرسی اعسار بزنید لازم نیست مدارک پیوست شود

سوالات مرتبط

وکلای متخصص