مشاوره حقوقی رایگان - روند کسر از وديعه بابت جريمه ديرکرد تخليه خانه چگونه است؟

با عرض سلام
در صورتی که مستاجر سر موعد تخليه نکند و در قولنامه ذکر شده باشد که به ازای هر روز ديرکرد تخليه 100 هزار تومن جريمه بايد بپردازد؛
در اين صورت مالک برای کسر از وديعه ميتواند اقدام کند يا قبل از آن بايد روند خاصی طی شود؟

پاسخ ها :

کسر از وديعه بابت جريمه ديرکرد تخليه خانه جریمه تاخیر در تخلیه مورد اجاره خسارت تاخیر در تخلیه ملک کسر از ودیعه مستاجر ویعه مستاجر اجاره موجر مستاجر