مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو با قیمت بالا

من ماشینی خریدم ولی هنوز فروشنده سند نزده و از کل مبلغ 80%پرداخت کردم الان متوجه شدم ماشینو 40میلیون بالا خریدم میتونم فسخ کنم؟ با توجه به لینکه در قولنامه 30%خسارت فسخ منعقد شده
با سپاس

پاسخ ها :

فسخ معامله خودرو به دلیل گران خریدن خسارت فسخ معامله خودرو فسخ معامله خودرو غبن در معامله خودرو فسخ معامله قوانین فسخ معامله خرید و فروش خودرو خودرو