مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری ملک

باسلام.
یک باغچه 2000 متری قولنامه ای بدون سند و وقفی، تنها یک کاغذ قولنامه دال بر مالکیت مالک هست و بدون مجوز جهاد کشاورزی اقدام به ساخت یک بنای 300 متری کرده. حالا میخواد اون رو تبدیل کنه به مجتمع گردشگری تفریحی و موافقت اصولی اولیه هم اخذ شده. آیا جهاد با تغییر کاربری به گردشگری موافقت می کنه یا ریسکه؟

پاسخ ها :

زهرا  نادري چغادري

زهرا نادري چغادري :

استان :

هرگونه ساخت و ساز خارج از قوانین منجر به ورود جهاد کشاورزی ومحکومیت سازنده به جزای نقدی وتخریب سازه خواهد شد

پريسا  بهشادي

پريسا بهشادي :

مدارک رو ندیدم نمیتونم نظر بدم