مشاوره حقوقی رایگان - هزینه ایزوگام در آپارتمان

سلام، ما در یک آپارتمان چهار طبقه، 8 واحدی زندگی می کنیم، 4 واحد آن برای خودمان است و واحدهای دیگر نیز برای 4 نفر دیگر می باشد. طبقه چهارم دست خودمان است که در آن زندگی می کنیم. در اثر بارش برف و باران پارسال، چند جای سقف نم زده و اگر سال آینده مجددا باران ببارد احتمال خسارت بیشتر است. 2 واحد از 8 واحد موافق ایزوگام کردن نیستند. لطفا راهنمایی کنید کجا و چگونه باید شکایت کنیم؟

پاسخ ها :

زهرا  نادري چغادري

زهرا نادري چغادري :

استان :

طبق قانون آپارتمانها پست بام از مشاعات و هزینه تعمیر آن برعهده تمام مالکان می باشد و چنانچه بیم تخریب باشد با اخذ تامین دلیل از شورا تعمیرات انجام داده و علیه مالکینی که سهمشان پرداخت نکرده اند دادخواست مطالبه بدهید