مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

سلام، می خواستم ببینم دیرکرد چک برگشتی رو شورای حل اختلاف چجوری حساب میکنند؟
مثلا هر یک تومان اگر 88 برگشت خورده باشه چقدر میشه؟ چکی که تاریخ نداشته وضعش چیه؟ بدون حضور طرف رای صادر شده باشد و چک 4 تومانی رو با دیرکرد زدند 30 تومان و حساب فرد مسدود شده. اگر مراجعه نکند به شورا چه میشود؟ در ضمن حساب مسدودی جهت حقوق بازنشستگی هست. میتونند تمام حقوق را بردارند؟ در ضمن چک بابت ضمانت نزول بوده.
پیشاپیش از لطف بی دریغتان کمال تشکر رو دارم.

پاسخ ها :

نحوه محاسبه دیرکرد چک برگشتی نحوه محاسبه تاخیر در تادیه چک محاسبه ضرر و زیان چک چک بدون تاریخ مسدودی حساب به دلیل چک برگشتی چک ضمانت نزول چک برگشتی چک