مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه

سلام، خسته نباشید.
من دادخواست استرداد جهیزیه دادم و همسرم در جلسه دادگاه حاضر نشد. جدیدا متوجه شدم همسرم جهازم رو از خونه مشترک برده و اونجا رو اجاره دادند. من چطور میتونم با وجود این که وسایل برده و خودش هم فراری هست جهازم رو بگیرم؟

پاسخ ها :

دادخواست استرداد جهیزیه بردن جهیزیه توسط زوج بردن جهیزیه زن قوانین استرداد جهیزیه استرداد جهیزیه جهیزیه