مشاوره حقوقی رایگان - طلاق خلع با شهادت شهود به دلیل سوء معاشرت و بدبینی

باسلام. همسرم درخواست طلاق خلع به دلیل سوء معاشرت ، بدبینی و اتهام ناروا داده آیا استشهادیه که پر کرده میتواند طلاق بگیرد؟ همسرم درخواست 14سکه 214 سکه را کرده ، بنده دوبار دادخواست الزام به تمکین داده ام و هر دوبار رای به نفع من صادر شده است در تمکین دوم منو به پزشک قانونی فرستاد و نتیجه اش این بود که زوج اختلال روانی که سبب مشقت زوجه شود ندارد. آیا قاضی میتواند مرا مجبور به طلاق کند ؟ در مقابل این استشهادیه چگونه میتوانم از خود دفاع کنم؟ آیا باتوجه به اینکه سه سال از زمان عقدمان گذشته و کلا 50 روز با من زندگی کرده میتواند به دلیل مفارقت طلاق بگیرد؟ دلیل این مفارقت خود زوجه است

پاسخ ها :

طلاق خلع با شهادت شهود به دلیل سوء معاشرت طلاق خلع طلاق به دلیل مفارقت جسمانی طلاق از طرف زن طلاق