مشاوره حقوقی رایگان - مفقود شدن سفته توسط کارفرما

در صورتی که کارفرما پس از پایان قرارداد سفته ای که از کارگر گرفته باشد مفقود شده باشد. کارگر چه نامه ای را از آن شرکت یا کارفرما باید دریافت کند؟
لطفا متن نامه را ارسال کنید
باتشکر

پاسخ ها :

پرسشگر :

کارگر پس از اتمام قرارداد در خواست دارد سفته ای که اول قرارداد داده است بگیرد اما سفته به گفته کارفرما مفقود شده است حال باتوجه به وضعیت کارفرما و کارگرد اعتباری به حرف کارفا نمی باشد که شاید کارفرما از سفته سوء استفاده کند.
جهت اطمینان چه نامه ای با چه متنی از کارفرما باید دریافت کرد

مفقود شدن سفته کارگر توسط کارفرما گم شدن سفته کارگر سفته کارگر سفته کارگر کارفرما