مشاوره حقوقی رایگان - خسارت ناشی از ساخت و ساز همسایه

باسلام و خسته نباشید همسایه مون یه اپارتمان چند طبقه ساخته بدلیل گود برداری ایشون خونه ی من ترک عمیق اوریب خورده ، سرویس بهداشت کاملا ترک خورده دورتادور ، ورق هایگالوانیزه سایبون حیاطم و درب طبقه بالا و لوله گاز بدلیل ریزش ملات پلاسر و ... و جاپای کارگران همسایه بشدت اسیب دیدند ، بخاطر همسایگی و قولی که دادند من همیه مقداریش درست کردم ، یه مقداریش هنوز مونده اگه بخوام شکایت کنم چجوری و به کجا باید مراجعه کنم ، با تشکر از لطفتون

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

ابتدا باید درخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس دهید تا میزان خسارت مشخص شود و سپس دادخواست جبران خسارت بدهید