مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از صاحب خانه

سلام 4/15 قرارداد خانه ام تمام شد صاحب خانه گفت تخلیه کن ما هم منزلی را پیدا کردیم به صاحب خانه چند بار گفتیم ولی گفت تا سر برج باید بشینی بعد تخلیه کن ما گفتیم شما کرایه خانه تان را بردارید ولی میگفت من قانون تعیین میکنم من با 3 فرزند نمیتوانستم خانه به این زودی ها پیدا کنم به او گفتم من میروم و حساب و کتابمان باشد برای سر ماه و او و برادرش بر سر همسرم ریختن و حسابی کتکش زدند من را هم فحاشی کردند وقتی به طرف آنها رفتم تا شاید همسرم را کمتر بزنند یکی از آنها موهایم را کشید و فحش ناموسی به من داد من به زمین خوردم و همسرم زخمی شد قسمت های از بدنش کبود من ودیعه ام دست صاحب خانه است چکار کنم ادعای حیثیت کنم تمام محل شاهد این موضوع بودند گفت تا سر همین ماه صبر کن تا ودیعه ات را بدهم و از همسرم قول گرفته شکایت نکند ما چکار کنیم هم ابرویمان رفت هم پولمان همان روز در را از روی ما بست دو فرزند کوچک من یک ساله و پنج ساله در خانه ام بودند بعد از 2 ساعت افسر پلیس آگاهی آنها گفت برایت بد میشود بگذار بچه ها را بیاورد بیرون بعد بچه هایم را پسر 10 ساله ام رفت آورد به مامور پلیس گفت این ها 4 سال کرایه ندادن که دروغ می گفت حتی دیرکرد از ما میگرفت ما چکار کنیم خاهش میکنم کمک کنید ممنون

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

جهت پرداخت ودیعه ،با تخلیه ملک میتوانید قانونا آن را مطالبه کنید. در خصوص فحاشی و ضرب و جرح نیز میتوانید شکایت کنید