مشاوره حقوقی رایگان - الحاق زمین به طرح هادی روستا

با سلام و خسته نباشید. اینجانب زمین باغی از پدر به ارث بردم و میخواهم در آن ملک بسازم. قبلا اعلام کردند که زمینهای ما داخل طرح هادی است اما حالا که برای تغییر کاربری اقدام کرده‌ام میگویند که نیست. لازم به ذکر است که زمینی که در 8 متری زمین من است داخل طرح است و میگویند که اینجا آخر طرح است و زمینهای شما داخل طرح نیست.
چگونه میتوانم زمینم را به طرح هادی الحاق کنم.
زمین در استان گیلان شهرستان سیاهکل میباشد.
با تشکر

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

طرح هادی هر 10سال یک بار نقشه برداری جدید خواهد شد. شما با دهیاری روستا در این خصوص رایزنی نمایید