مشاوره حقوقی رایگان - کفالت مادر توسط فرزند دوم

سلام، وقت بخیر. خواهش میکنم راهنمایی بفرمائید.
بنده یه بردار بزرگتر دارم که نزدیک به 12 سال سرباز فراری است. به علت اعتیاد به مواد مخدر، نزدیک به 6 سال هست که مفقود شده. 2 سال هست که ما اعلام مفقودی از نظر قانونی تو آگاهی غیره .....کردیم. هنوز پیدا نشده.
من و مادر تنها زندگی می کنیم. مادر بنده کارمند هستش. مدارک قانونی برای اثبات نبودن برادر پرونده آگاهی، استشهادیه و غیره کامل موجود هستش. من میتونم با وجود همچین شرایطی، کفالت دائم یا موقت بگیرم.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام فقط به مواردیکه فرمودین بستگی نداره عوامل دیگری از جمله وضعیت پدر ، سن مادر و ... دخیله در صورت جمع شرایط بله ممکنه