مشاوره حقوقی رایگان - مزایده ملک موروثی

سلام، ملکی داریم با 7 ورثه. یکی از وراث، شکایت کرده. مزایده اول، دوم و سوم کسی نیامده. میخواستم بپرسم اول این که چون فقط یکی شکایت کرده، خریداری نیست؟ یا اگه خریداری هست میترسه بخره و بقیه وراث کسی نیاد امضا کنه، بعد به مشکل بخوره؟ یکی این که تازه ملک ما مدعی جدید پیدا شده. میخواستم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

پری نوش رئیسان

پری نوش رئیسان :

خیرربطی به عدم موافقت سایر ورثه ندارد ،شاید از نظر قیمت یا موقعیت مکانی مورد پسند قرار نگرفته باشد.