مشاوره حقوقی رایگان - جلب یا زندانی محکوم علیه که معسر شناخته شده است

سلام و خسته نباشید. ببخشید من مبلغی محکوم شدم و بعلت نداشتن تمکن مالی درخواست اعسارم پذیرفته شد. حالا با این وجود که معسر شناخته شدم آیا اگر در پرداخت پیش پرداخت یا اقساط کم کاری کنم و ندم طلبکار میتونه جلب منی که معسر شناخته و تایید شدم رو بگیره و منو به زندان بندازن؟
درکل آیا کسی که اعسارش پذیرفته شده است را میتوان زندان انداخت

پاسخ ها :

کاظم نوربخش

جناب آقای کاظم نوربخش :

سلام
چنانچه اقساط تعیین شده را در موعد مقرر پرداخت نکنید طلبکار میتواند تقاضای توقیف اموال یا جلب شما را از دادگاه تقاضا نماید