مشاوره حقوقی رایگان - خرید ماشین

سلام. وقتتون بخیر. من یه ماشین خریدم فروشنده بهم گفت تا یکی دو روز دیگه کارای انتقال سند رو انجام میدم و 90 درصد پول رو پرداخت کردم .. و متاسفانه از بی تجربگیم سند رو رویت نکردم کارت ماشین و بیمه نامه رو تحویل گرفتم و بین خودمون یه قولنامه تنظیم کردیم و امضا کردیم و ماشین رو تحویل گرفتم. روز بعدش بردم برای کارشناسی و سرهنگ مربوطه گفت که این ماشین فرسوده س و قابل تعویض پلاک نیست. و اینکه برادر طرف قولنامه رو امضا کرد و پول رو ریختم به حساب ایشون گفت داداشم اینجا نیست و ماشین رو سپرده به من. حالا من میتونم از این اقا که ماشین رو تحویلم داده به جرم کلاهبرداری شکایت کنم که پولم رو پس بدن و ماشین رو پس بگیرن؟ ( من به صاحب ماشین گفتم ماشین مشکل داره گفت من که ماشین رو ندادم بهت برو از داداشم شکایت کن ) ممنونم میشم پاسخ بدید خیلی کارم گیره

پاسخ ها :

فسخ معامله خودرو فرسوده عدم امکان تعویض پلاک خودرو فرسوده خرید خودرو فرسوده شکایت از فروشنده خودرو خودرو فرسوده خرید و فروش خودرو خودرو